Logo

Konstruer din helt egen papirflyver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

Hvis du ønsker at eksperimentere med at konstruere dine egne papir­flyvere, kan du tage udgangspunkt i modellerne i dette site og eventuelt prøve at bøje den yderste centimeter af vingerne en anelse enten op eller ned. Prøv også at eksperimentere med at gøre selve flyverens krop smallere eller højere, længere eller kortere. Efterhånden som du begyn­der at høste dine egne erfaringer, vil du også kunne begynde at eksperi­mentere med de grundlæggende fol­de-teknikker, som er gengivet i denne bog. Men husk på, at papirflyvere sjældent er for tunge i næsen og ofte har brug for forstærkning i spidsen for at kunne tåle at støde ind i gulve, vægge og møbler. For de fleste mo­dellers vedkommende gælder det, at de har brug for masser af sammen­foldet papir i enten spidsen af vingerne eller selve flyverens krop.

 

Artikel billede

Nogle af artiklerne i dette site - især »Hvorfor papirflyvere styrter« og »Foldning af papirflyvere / Vigtige finjuste­ringer« - er gode at vende tilbage til og vil gøre det nemmere for dig at rette op på en ny model og justere den, så den flyver optimalt.

Hvis du ønsker at lave dine egne papirflyvere, kan du bruge almindeligt kopipapir i A4-størrelse. Alt for tyndt papir har ikke den nødvendige stabilitet, mens alt for kraftigt papir er svært at folde ordentligt. Af store ark kan der laves store - men oftest noget ustabile - flyvere, mens for små papirstykker resulterer i små flyvere, som er svære at gøre stabile og få til at flyve godt. Det bedste valg er et stykke ganske almindeligt A4-papir.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (17 stemmer)
Siden er blevet set 9.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?Effektiv reklame - klik her