Logo

Engelsk servering

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fadet bliver præsenteret fra venstre og serveringspersonalet tager med gaffel og ske og placerer kød og tilbehør på gæstens tallerken.
Dette er den mest almindelige serveringsform til fester, men der findes naturligvis flere serveringsformer.

Ved fransk servering holder tjeneren faddet mens gæsterne selv tager fra. Noget mere tidskrævende end den engelske servering.

Se også:
Amerikansk servering
Fransk servering
Russisk servering

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du planlagt stor fest i år?