Logo

Fra far til datter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kære lille skat!!! Jeg må indrømme at jeg ikke har glædet mig til denne fest.... jeg har haft mareridt om den og det er fordi at jeg i dag skulle give min datter væk. Jeg har jo altid været din idol og du har altid været min dejlige lille pige, så det er jo klart at det er svært at skal give dig væk til ham der knægten som sidder ved din side.... nå men ham kommer jeg tilbage til senere, så pas på !
Det er virkeligt svært at jeg ikke er midtpunktet i dit liv længere, men det er jeg jo heldigvis stadig hos din mor... men jeg må jo indrømme at du er noget helt specielt for mig... noget som ingen andre er eller bliver, for du er jo og ligegyldigt hvad du siger, stadig min lille datter!

Og til dig (navn på brudgommen) vil jeg sige at jeg selvfølgelig er tæt på at kvæle dig af jalousi, men alligevel er jeg da glad for at det blev dig for du er da ikke den værste man kan komme ud for..... jeg mener, du er jo hverken morder eller narkoman.... så det går nok ikke helt galt...... og selvom jeg er meget ked af at indrømme det, så holder jeg da også meget af dig... altså hvis du behandler min datter ordentlig!
Og her til sidst vil jeg lige sige.... for det siger konen at jeg skal..... byde dig rigtig hjertelig velkommen ind i vores familie!
Brudeparret længe leve!! HURRAAA!
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,8 (100 stemmer)
Siden er blevet set 24.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?


Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
968630-03-2014 08:41:18 Michael Petersen
Den er god er flere taler fra far til datter

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?
Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?
Smæk insektet!