Logo

Victoria Principal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den tidligere Dallas-stjerne Victoria Principal er blevet sagsøgt efter at hun angiveligt har truet sin hushjælp med en pistol, fordi hun var lidt for længe om at gå med hunden.

I følge Daily Mail lod den 59-årige skuespiller, som spillede Pamela Ewing i Dallas, sit temperament løbe af med sig, da hendes hushjælp, Maribel Banegas, for nylig gik en lidt for lang tur med hunden.

Ifølge Banegas var hun nødt til at vente, fordi hunden ikke ville "gøre sig færdig". Da hun kom tilbage var Principal så rasende, at hun fyrede hende på stedet.

Da Banegas efterfølgende bad om at få sin løn udbetalt, løb Dallas-stjernen ovenpå og kom tilbage med en pistol i hånden.

Hun pegede på hushjælpen med våbnet og truede med at slå hende ihjel. Hun bad sågar en anden hushjælp om at træde lidt til siden, så hun bedre kunne ramme, beretter Banegas.

Overbevist om, at hendes sidste time var kommet, låste Banegas sig inde i et rum ved siden af og ringede til alarmcentralen. Principal blev stående i et stykke tid foran døren indtil politiet dukkede op.

Maribel Banegas har nu sagsøgt Principal blandt andet for overfald og tabt arbejdsfortjeneste

Principal, der havde stor succes med sin rolle i Dallas, har i øjeblikket lagt skuespilleriet på hylden til fordel for at uddanne sig til civil astronaut på Richard Bransons kommercielle rumflyvninger Virgin Galactic.

Efter 21 års ægteskab med plastikkirurgen Harry Glassman er Victoria Principal alene igen.

Retten i Los Angeles har bevilget den tidligere "Dallas"-stjerne skilsmisse og bodelingen er på plads.

Den 56-årige skuespillerinde og hendes nu forhenværende mand havde svært ved at nå til enighed, men det er omsider lykkedes at fordele aktiver og passiver.

Af sagens akter fremgår det, at parret sammen havde værdier for over 50 millioner dollars bundet i fast ejendom.

Det er anden gang, Principal oplever et ægteskab forlise. Hun blev skilt fra sin første mand Christopher Skinner i 1980.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Penge kontanter, kan vi undvære dem?Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her