Logo

Victoria Beckham

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Victoria med stor barm
Det forlyder, at den 35-årige Victoria Beckham har fået taget sine brystimplantater ud, fordi hun var træt af sin store barm.

Det hedder sig ifølge den britiske sladderbibel The Sun, at Posh ikke længere følte, at de store bryster gjorde sig godt med at være en trendy modedesigner og mor til tre.

Hun har efter sigende været hos en kirurg i Los Angeles i sidste måned til en tredje brystoperation, dog denne gang ikke en forøgende.

Hun kommer sig nu i Frankrig sammen med ægtemanden David Beckham og sønnerne Brooklyn på ti år Romeo på seks og Cruz på fire år.

En kilde fortæller: "Victoria har i et stykke tid ville have implantaterne ud. Hun følte, det var en del af sit gamle image - det store hår, store bryster, falsk teint - og at hun er kommet videre nu".

"Hun fik operationen for tre uger siden, og hun er meget tilfreds med resultatet. Efter operationen tog hun til London på grund af forretninger, og derefter tog hun til Frankrig for at hvile sig."

Ex-Spice Girl Victoria fik foretaget sin første brystoperation i 1999, og to år senere fik hun dem endnu mere forstørret.

 

Victoria Beckham ærer sin mand, David Beckham, med en tatovering af hans initialer på undersiden af sit venstre håndled. 08-05-09

 

Victoria Beckham's hår er blevet kortere og kortere med tiden og nu altså helt kort. 09-05-09

Hollywoods skind og ben  (29. April 2009)

 

 

Chic: Victoria Beckham wore a stylish A-Line skirt and tight sweater as an assistant with two umbrellas ushered her into a waiting car

 

Victoria Beckham tyer til andre brunende midler. 12-03-09

 

Hår og tusse

 

 

 


Victoria Beckham

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (18 stemmer)
Siden er blevet set 5.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her