Logo

Peaches

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Birth name: Merrill Beth Nisker

Born: November 11, 1968 (1968-11-11)

Origin: Toronto, Ontario, Canada

Genre(s): Electroclash, dance punk

Occupation(s): Singer, songwriter, record producer

Years active: 1995 – present

Label(s): XL, Kitty-Yo

Website: http://www.peachesrocks.com/

 

Merrill Beth Nisker (born 1968 in Toronto, Ontario), better known as Peaches, is an electronica musician whose songs are notable for their use of sexual imagery. She is currently living in Berlin.

 

Peaches performing in August 2006

 

Sex sælger. Sådan har det alle dage været, og det kan canadiske Peaches tale med om. Nu er hun muligvis ikke blevet mangemillionær på sine musikalske udfoldelser, for hendes stil er for skæv til for alvor at ramme mainstreamen, men opmærksomheden er bestemt ikke udeblevet.

Det, der gør Peaches til mere end bare en opportunistisk golddigger, er så, at hendes sex-eskapader ikke ligner den dominerende kulturs version af lækker og lokkende kvindelig seksualitet. Måske er det egentlig også derfor, hun ikke har opnået mainstream-gennemslagskraft - nogle mænd finder det måske lige en tand for overvældende. Vil de i virkeligheden gerne have opfyldt deres 'mommy complex', som hun omsorgsfuldt tilbyder undervejs eller bliver det lidt for skræmmende?

Men faktum er at det både er sjovt og man kan danse til det.

Dunkende beats og rockspade - som vi kender det
På den led er 'I Feel Cream' mere af det gode gamle fra den electroclashede fersken. Hun lader håret gro, sætter stiletstøvlen i gulvet og siger, hvad hun vil have og hvordan, så ingen kan være i tvivl. De dunkende electrobeats sætter scenen, nogle gange synth-køligt, andre gange spicet op med masser af aggressiv rockspade, og det er dirty talk fra ende til anden, som sædvanlig med et humoristisk glimt i øjet, for sex skal jo også være sjovt.

Altså ikke meget nyt, men props til Peaches for at tage det kvindelige begær i munden og kræve ind og sætte på plads med kæmpestore bogstaver. Det er der stadig alt for få, der gør, og man kunne godt unde hende flere ligesindede. Herhjemme er de kontroversielle Fagget Fairys proselytter, men der er plads til flere, både indenlands og udenlands. Det ville både give et bredere indtryk af kvindelysterne og sørge for langtidsholdbarheden for spørgsmålet er, hvor længe Peaches kan holde dampen oppe. Men indtil videre er der stadig sjovt og funky i sovekammeret.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?Effektiv reklame - klik her