Logo

May-Britt Trontveit Jensen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den snart 24-årige smukke model May-Britt Trontveit Jensen har vundet Miss Civilization of The World konkurrencen. Konkurrencen fandt sted i Tyrkiet, hvor den halvt danske og halvt norske skønhed repræsenterede Norge, da pladsen for Danmark allerede var væk. Dysten var mellem 22 lande, og selvom May-Britt vandt for Norge, har hun været model i Danmark i otte år.

Den smukke Miss vandt ikke bare én men to titler i Tyrkiet - hun blev nemlig også kåret af 12 dommere som Miss Tennisklub. 20-06-09

 

May-Britt fortæller selv, at hun tror, hun vandt meget på de kjoler, som hun havde på. De var meget smukke og hun fortæller, at hun havde lånt dem af chefen for dreammodels.dk Sarah Louise Christiansen.

 

Derudover spillede May-Britt også sine kort taktisk, da hun fik stillet sig i midten ved de fleste fotograferinger.

Den smukke Miss blev valgt til skønhedskonkurrencen, da hun i forbindelse med sit arbejde på diskotek Lux snakkede med modellen Lisa Lents - og derigennem kom i kontakt med Peter Hadward, der er licensholder af Queen of Scandinavia organisation - og han kunne med det samme se, at May-Britt havde det, der skulle til for at vinde konkurrencen - og han havde ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (11 stemmer)
Siden er blevet set 3.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her