Logo

Rygning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Svært, svært. Men egentlig klart nok:
Rygning og mad går ikke godt sammen.
Derfor bør der kun ryges ved bordet, hvis alle synes, at cigaretter - eller hvad det nu er der ryges på - er vigtige.
Ellers: hvis alle er enige, ryges der før og efter maden. Eller i pauser ved større selskabelighed, hvor man kan søge hen til det anviste rygeområde.

Ryg aldrig ved bordet uden værtens accept.

I vore dage er rygere og tobaksindustrien meget udskældte.
Det skyldes, at rygning generer ikke-rygere og medfører lungekræft.
Rygning stimulerer hjernen og måske koncentrationen. Det afstresser måske også.
Begge dele er noget, som nogle kan føle behov for i en stresset hverdag.
Men beklageligvis er nikotin vanedannende.
Og at være afhængighed forbindes ikke med begrebet: At være et frit menneske.
Derfor kræver det stor viljestyrke at omgås tobak.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (12 stemmer)
Siden er blevet set 4.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her