Logo

Natmad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Om der skal være natmad er et spørgsmål om alder og ugedag. Unge og yngre, samt folk, der har drukket tæt, holder især om fredagen og lørdagen af det sene ekstramåltid, der giver lidt ekstra energi.
Det kan være pølsemadder og øl, en gang suppe, en lækker biksemad fra ovnen eller røde pølser med brød, og gerne fra en rigtig pølsevogn.

Nogle finder, at natmad er alle festers højdepunkt, andre finder den som en afbrydelse i dansen. I hvert fald er den ekstra ulejlighed, men også ofte ekstra glæde.
Men pas på at den ikke indtages alt for sent.

Vær også opmærksom på at nogle kalder natmad for "Skrup-af" mad og tror at de skal gå hjem - så fortæl gæsterne om aftenens videre forløb.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her