Logo

Hold fest med et minilån

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Annoncørbetalt indhold 

 

Hold fest med et minilån

Endelig bliver det hele lidt mere festligt. Danmark er åbnet op. Der er mennesker og gang i gaden, i hvert fald sammenlignet med for en måned siden. Og som om dét ikke er godt nok, så er det også snart forår, dagene bliver længere og vejret bedre. Der er altså mange gode grund til at holde en fest, en god middag eller noget tredje.

Selvom Danmark er åbnet mere, er der stadigvæk forsamlingsforbud, og måske fortsætter det længe. Du må derfor ikke invitere andre end de tætteste, som du alligevel ser regelmæssigt, men de er nok heller ikke så tossede. Måske er det familien, kæresten eller et par venner.

Du kan selvfølgelig holde en aften på budget, men du kan også give den én over nakken og handle lidt ekstra god mad, gode vine og andet godt. Hvis du til det skal bruge en mere fleksibel økonomi, kan du med fordel ansøge om et minilån.

Et minilån er nemlig designet til den fleksible økonomi. Du får pengene udbetalt med det samme og får en fast løbetid på 12 måneder, men du kan betale tilbage, når du vil og kan – helt uden ekstra omkostninger. 

 

Hold da helt temafest

Det er altid sjovt med en temafest. Måske en 1980’er-fest, hvor I tager farverigt tøj på, spiser roastbeef, flødekartofler, hører Dodo & The Dodos, Malurt og Tøsedrengene og køber festlige ting at indrette lejligheden med. Det kan også være, du gik glip af den årlige julefrokost. Hvorfor ikke holde en nu. Her kan I spise sild, flæskesteg og rødkål, drikke øl og snaps.

Mulighederne er mange. Nogle andre bud på en temafest er oktoberfest, disko dasko, kasino, mexicaner, Hawaii, James Bond, for bare at nævne nogle. Det er som bekendt kun fantasien og kreativiteten, der sætter grænser.

 

Inviter på restaurant derhjemme

Hvis du kan lide at lave mad, kan du invitere vennerne på restaurant i din stue. Her kan du forberede en ekstra god middag med flere forskellige retter, gode vine og alt det andet, du får, når du går ud og spiser.

Hvis det skal være helt gennemført, kan du lave menukort, servere og præsentere maden i ægte gourmetstil. Dog er det ærgerligt selv at gå glip af aftenen, fordi du er bundet til køkkenet, så forbered en menu, der er rimelig enkel.

 

Sådan planlægger du aftenen

Før du starter, kan du med fordel lave et budget, så du ved, hvad det kommer til at koste dig at arrangere aftenen. Det kan være, hvad der skal handles ind af mad og drikke, hvordan stuen skal indrettes, for bare at nævne noget. Derefter skal du finde ud af, hvem der skal inviteres, og om de kan.

Når du har sikret, at alle kan komme, skal du overveje, om der skal ske noget særligt. Måske tager i revanche med årets store pakkeleg eller andre former for underholdning. Når der er handler ind og forberedt, er der bare tilbage at sige: God fest! 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her