Logo

David Beckham

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

David Beckham overraskede Victoria ved at planlægge deres andet bryllup i hemmelighed i 2008. Hun vidste intet før selve dagen.

 

 

James Bond - Der er noget moderne Agent 007 over den dyre foldboldspiller. og dette sæt tøj og den slikkede frisure er bare med til at cementere billedet. At manden så også skulle have en lige så stor li­bido og trang til smukke kvinder som den be­rygtede agent, er så en helt anden sag. Frisu­ren er måske smart.

 

Koldt på toppen ? Hvis man ikke ved. hvordan man nydeligt ar­rangerer en skulderlang page, eller er i stand til at få den numselange stønepermanent til at sidde, kan man jo altid gå amok med sin trim­mer. Denne frisure er især populær hos de yderste på højrefløjen eller midaldrende mænd med sparsom hårvækst. David er, så vidt vi er orienteret. ingen af delene, og så bør man hol­de sig fra det trimmede look. Men for den da, hvor er han altså stadig bedårende.

 

Mor Karen - Iført pels samt skjorte med blonder og smukt opsat hår i nakken gav Mr. Beckham den som en anden mor Karen. 'Havde enhver anden iført sig dette outfit, havde min lange rive været efter dem, men David er jo bare David, og han kunne for min skyld komme anstigende i en postsæk og ville stadig være lækker og smart. Monstro kashmirfrakken med minkbesætning kommer i brug i det solbeskinnede Californien?

 

Skovtrolden - Der er noget urmand eller neandertaler over denne frisure. Det eneste. der mangler. er en lille knogle fra et for længst uddødt dyr. Stilen er faktisk supercool, og vi er vilde med. at han vælger en så utraditionel styling til et stort opsat pressemøde - det er god stil.

 

Den glade dreng - Når man er kendt som en gadedreng, en taskenspiller og en trussetyv, er denne lidt provinsielle frisure ikke helt lige så. skarp som nogle af de andre, den celebre fodboldspiller har præsteret. Det ligner noget, en herretøjsekspedient fra Silkeborg kunne have fundet på. Meeen når man nu er et internationalt stilikon som Beckham, . er det sgu en tand for støvet - om igen.

 

Tintin - Går man rundt' og frygter, at gassen er ved at gå af ballonen, ku' man jo lige lave en frisure a la Tintin. Slige former for krydsreferencer til de kulørte tegneserier er især populære hos folk med udpræget dødsangst. Måske er det en skarp tolkning fra diktatorens side, men når først man ønsker at ligne en tegneseriehelt, er man lige på randet af et mentalt breakdown.

 

Den toppede høne - Bag den såkaldte mohawk-betegnelse gemmer sig den gode gamle hanekam. Havde undertegnede været dyrlæge, havde diagnosen på det sparsomme hår lydt noget i retning af en parasitinfektion, eller endog selen-/vitamin E-mangel ... Joooo. det lyder fint. men, man.

 

Boyband - I et desperat forsøg på at matche sin kones udskejelser i et tøseorkester fik David for et par sæsoner siden klippet denne smarte boy­band-frisure. Stilen er især populær hos folk, der finder en sjælelig interesse i andre af samme køn. David er dog - så vidt vides - kun interesseret i sin kones undertøj, og rygter om seksuelle afvigelser er altid prompte blevet fejet af banen. O.k. til det med undertøjet, men hey, Beckham, du rimer altså ikke på Backstreet Boys.

 

Den nye mand - At modediktatoren har stor indflydelse på den verdensomspændende modeindustri, skal ikke være nogen hemmelighed. Men at diktatorens nyligt afblege lokker skulle blive kopieret af selveste Mr. Beckham, havde ikke engang vi turdet drømme om. Det er godt nok en smule fimset, men hvad fanden. Hvis du skal være smart som David, er det hovedet ned i en spand brintoverilte.

--


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her