Logo

Indkaldelse til afsoning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

KRIMINALFORSORGEN
Statsfængslet *indsæt navn*

"Indsæt bynavn" den 7. januar 2005

"Modtager"
"adresse"
"postnr og by"*

De tilsiges hermed til at møde den "dato" kl. "klokken" på følgende adresse:
"navn & adresse"

Statsfængslet,- "navn", "by", (se vedlagte rutekort),-
til afsoning af dom, hvori De på forhånd har kendt Dem skyldig i psykisk & fysisk vold mod menin mand i arbejdsdygtig funktion, på små sølle "30 år" (ændres til det faktiske).
Iflg. Journal nr.: 1766-00254001 blev De idømt denne straf ved retten i Aalborg den 25.1.2003 – sat af Højesteretsdommer "navn på Fødselslar". Deres sag kan desuden ikke ankes!

Denne tilsigelse SKAL medbringes, samt gyldig bibliotekskort.

Løsladelsestidspunkt vil naturligvis afhænge af Deres opførsel, samt Deres formåen om, at kunne efterkomme nedenstående regler & love. Det er desuden normal praksis at smidske /fedte for den unge, smukke fængselsdirektør.

Følgende regler & love er udarbejdet til de indsatte:

§1 I vore arresthuse/fængsler får du færdiglavet mad. Lægen kan af helbredsmæssige grunde ikke ordinere særkost, da han blev stukket ned i sidste uge. Hvis du er vegetar eller af religiøse grunde har behov for særlig kost, spørg venligst afdelingspersonalet eller præsten

§2 M.h.t. påklædning, kan vi p.t. ikke tilbyde vore populære fangedragter til alle, da vores syerske har fået grå & gul stær. Derfor anmoder vi vore nye indsatte om at skrue tiden ca. 80 år tilbage, og iføre sig tidens trend. D.v.s for mændenes vedkommende: Mafia, gangster, Capone, Cop, el. lign. For damerne: 20erne, charleston el. lign.

§3 Alkohol på 80% og derover, samt narkotika er ”forbudt”. Det samme gælder medicin, der ikke er ordineret af en hudlæge. Øl og vin kan indtages på forsorgens regning. Spiritus under den tilladte grænse må medbringes.

§4 Når du indsættes i fængslet/arresthuset, kan du blive grundig undersøgt (visiteret). Det betyder, at personalet undersøger, om du medbringer genstande, som du ikke må have i fængslet/arresthuset – såsom peber og andre mordvåben. Såfremt dette forsøges, tillægges en ekstra straf på 24 elektrochokbehandlinger. Hvis det kræves, skal du tage alt tøjet af – også selv om det er i strid med din religion.

§5 På alle lørdage, vil der være ”let” underholdning for de indsatte, såsom banko og hæklekursus. Til specielle lejligheder, vil pensionistforeningen af tidligere indsatte, holde foredrag om ”vi gør det aldrig mér”, og som noget nyt, afslutter de (hvis i er rigtig søde) med en tværfløjtekoncert.

§6 Alle indsatte har mulighed for udsættelse. For eksempel hvis personer, der står dig nær, bliver alvorligt syge eller dør. En eventuel ansøgning om udsættelse med benådning skal sendes straks efter, at De har modtaget denne tilsigelse. Denne ansøgning attesters direkte til fængselsdirektøren, "navn på fødselslar" på Tlf.: "telefonnummer" Email: "mail adresse". Udeblivelse uden benådning vil medføre omgående anholdelse samt dagbøder!!!

§7 Gaver til højesteretsdommer, fængselsdirektøren, samt Justitsministeren, er ikke obligatorisk, men der vil blive set med formildende øjne trods sagens alvorlige karaktér.

"navn"
Justitsminister
--
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (44 stemmer)
Siden er blevet set 37.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1005130-09-2012 16:10:13 Karin Terp
Så sjov

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her