Logo

Tivoli for børn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kan man finde plads udendørs, kan fødselsdagen laves som en markedsplads eller et tivoli, hvor der er boder med underholdning, mad og drikke.
Man kan udstyre børnene med matadorpenge eller lignende og lade dem »betale« ved de enkelte boder - eller man kan udstyre hver enkelt med en fotokopieret seddel, hvor der krydses af, efterhånden som barnet har prøvet de forskellige ting (derfor kan man jo godt alligevel være lidt stor i slaget med ekstrature, når bare alle får en rimelig chance for at prøve det hele).
Boderne laves af ølkasser, borde eller lignende, og der laves skilte og udsmykning, afhængig af tid og energi. Der skal være så mange »hjælpere«, at der er »betjening« i alle boderne.
I boderne kan man f.eks. skyde til måls med bolde, skyde med vandpistol, kaste med ringe, fiske i fiskedam, sætte halen på grisen, lave grisekast, dykke efter æbler, »købe« sandwiches, frugt og sodavand. Og man kan supplere med fælleslege eller konkurrencer som kartoffelvæddeløb og trebensløb. (Alle legene kan findes i FestABC.dk) Hvis man har små præmier i boderne, forstærker det tivolipræget, til gengæld kan det gå ud over fornøjelsen for dem, der ikke er så heldige. I stedet kan man evt. lave »diplomer«, som udfyldes, når gæsterne har prøvet de forskellige ting.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Penge kontanter, kan vi undvære dem?Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her