Logo

Tankelæsning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Det er nødvendigt, at tankelæseren har en medhjælper. Tankelæseren aftaler i forvejen privat med medhjælperen at denne skaI nedskrive et bestemt ord. Åbenlyst beder han nu fire af selskabet skrive et ord på et stykke papir, folde papiret sammen, så ordet ikke kan ses, og derefter give sedlerne til ham. Medhjælperen melder sig naturligvis som en af de fire, og han nedskriver det ord, han har aftaIt med tankelæseren. Det kan for eksempel være: Radio.
Tankelæseren anbringer sedlerne mellem fingrene, idet han passer på at anbringe medhjælperens seddel mellem ringfingeren og lillefingeren.
Derefter tager han det foldede papir mellem tommel- og pegefinger, gnider sin pande med det for hvert bogstav, medens han staver: »R-A-D-I-O, en af Dem har skrevet ordet radio, ikke sandt?« »Jo, det gjorde jeg,« svarer medhjælperen. Tankelæseren åbner hurtigt sedlen, kaster et blik på den og putter den i lommen.

Det er jo en af de andre sedler, og han er derfor nu i stand til at stave et andet af de nedskrevne ord; og på den måde fortsætter han, til alle Papirerne er læst.
Der kræves blot så megen overlegenhed i udførelsen, at ingen af tilskuerne finder på at forlange at se, hvad der står på de enkelte sedler, inden de bliver puttet i lommen.
Men så snart alle sedlerne er læst, bør tankelæseren selvfølgelig lægge dem frem samlet - til offentlig Kontrol.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (15 stemmer)
Siden er blevet set 10.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her