Logo

Sygdommen skal konstateres

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Legen går ud på at der er 1 der skal være "offer" og skal gå væk fra resten af gruppen så offeret ikke kan hører hvad de andre siger..

Nu skal folk have forklaret at de skal sætte sig i en rundkreds og offeret skal stå i midten.. Det offeret ikke ved er at gruppen får af vide de skal tro de er den der sidder til venstre for dem selv. Så når folk er klar på det kalder de offeret ind, og nu skal offeret spørge folk om forskellige ting så offeret kan gætte hvad de fejler..
Så f.eks kan offeret spørge en :"har du nogen kæreste". (personen der bliver spurgt skal jo være den han/hun sidder til venstre for så han/hun skal svarer hvad han/hun tror eller ved om personen til venstre har en kæreste. Hvis nu personen svarer ja og svaret er rigtigt, så bliver personen til venstre for hende siddende, men hvis svarret er forkert så rejser personen til venstre sig for hende sig op og de skifter plads. så skal offeret så evt. spørge en anden om noget, eller kan blive ved med og spørge den samme,

Legen kan kun leges 1 gang da når sygdommen bliver opklaret så ved alle det jo.

Svar på sygdom : Man er den der sidder til venstre for sig selv.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 9.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du planlagt stor fest i år?Effektiv reklame - klik her