Logo

Straf-indløsning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Straf

Indløsningen af straffe imødeses altid med store forventninger af en del af selskabet. Og det kan ikke nytte at nægte det: Forventningen er ofte knyttet direkte til det uundgåelige, omsiggribende, men sødt traditionelle kysseri, der er knyttet til ceremonien. De unge glæder sig til aktiv deltagelse, de ældre til samme rolle, som kobbersmede-madammen i »Genboerne« udfylder i straffelegscenen: Medviderens højrøstede glæde over det, som sker.
Straffe-indløsningen bør ikke gemmes til aftenens afslutning, men foretages nu og da, så snart tabernes antal er blevet stort nok - og situationen iøvrigt taler for lidt afveksling.
I nogle lege er kysse-dommene ikke udeladt, men der er lagt vægt på også at meddele opskrifter på straffe, der lader sig effektuere uden kysseri, - idet det så spagfærdigt som muligt skal påpeges, at ungdommen nu om dage ikke ser hen til straffelegen som den eneste chance samt at der i et selskab altid vil være enkelte, der ikke føler glæde ved at se de to implicerede kysse hinanden - måske netop tværtimod.
Nå, - taberen, skal straffes og det bør være underholdende !

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?


Effektiv reklame - klik her