Logo

Sladder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Lederen begynder med at fortælle en historie. Den kan være med eller uden mening, efter øjeblikkets inspiration. Pludselig standser han, peger på en af selskabet og siger: »Tro mig, om du vil, men han (hun) sagde -«, hvorefter den udpegede deltager skal fortsætte historien. På et passende tidspunkt rækker lederen hånden i vejret som tegn til standsning. Fortælleren skal standse hurtigt, men skal dog afslutte sin del af historien med: »Tro mig, om du vil, men han (hun) sagde -«. Lederen peger samtidig på en anden deltager, som skal fortsætte historien.
Der er frit løb for fantasien med hensyn til historiens handlingsindhold, og er man ikke tilfreds med de personer, der fra starten optræder i historien, kan enhver med lidt behændighed indføje nye.
Udvikler historien sig tilfredsstillende, bør man lade den fortsætte, indtil alle har taget del. Er man kun få deltagere, kan man fortsætte med en ny omgang rundt. En deltager, som ikke er i stand til at fortsætte historien, eller som glemmer at afslutte sin del af historien med »Tro mig, om du vil, men han (hun) sagde -« (med undtagelse naturligvis af den deltager, som får til opgave at afslutte historien), skal betale pant. Historien afsluttes af lederen selv, eller han beder en anden af deltagerne påtage sig denne opgave.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 9.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du planlagt stor fest i år?Effektiv reklame - klik her