Logo

Ringing the bull

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kastespil

Man lægger "ring på tyren". Tyren er i dette tilfælde et tyrehorn (men det kan også være en knage) sat fast på væggen et par meter over gulvet. Ringen er næseringen til en tyr. En tung metalring, ca. 6 cm i diameter. Den hænger ned fra loftet i en snor lidt over to meter fra væggen, og den spillende står yderligere to meter længere borte. (Hvis pladsen er kneben, kan disse mål naturligvis reduceres noget).
Spillet går ganske enkelt ud på at svinge ringen, så den lægger sig om tyrehornet.
Der er overhovedet ingen regler for spillet. Men nok et par praktiske råd. Blandt andet det, at det vil tage en halv times tid, før man får skudt sig så meget ind, at man begynder at ramme. Derfor bør hver enkelt deltager i legen så vidt muligt blive stående på det sted, han eller hun har valgt sig, eller i hvert i fald mærke fodstillingen med kridt. Af samme grund skal man lade den svingende ring komme til sig ; ikke rende efter den.
Efterhånden som man arbejder sig ind på opgaven, finder man ud af, at man skal sigte i øjenhøjde, når man kaster, og at man skal vælge et eller andet bestemt punkt ud i værelset at kaste efter. Endvidere skal ringen kastes, så den kan »vælte« ned over hornets spids.
Det fornemste kast er dobbeltloopet, hvor ringen først svinger en omgang gennem hele rummet, for derefter at passere den kastende og lægge sig om tyrehornet. Den uofficielle engelske pub-rekord siges at være 187 ringe på hornet i træk - så der er noget at stile efter...


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 5.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her