Logo

Quarter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bordspil

Navnet stammer fra den amerikanske quarter (25 cents). Spillet går i al sin enkelthed ud på at kaste en quarter (kan erstattes med en dansk tokrone) ned i en hård overflade - f.eks. et solidt spækbræt - og op i et glas. Dette lyder ligetil, men er langt vanskeligere, end man først tror. Et godt råd er al holde mønten mellem tommel- og pegefinger, så den næsten er vandret. Resten er hård træning for nogen og meget let for andre
l quarterspillets oprindelige form er glasset, man skyder efter, fyldt mere eller mindre op med øl. Når der rammes, udpeger skytten et offer, som herefter tøm- mer glasset, indtil mønten kan fremvises mellem tænderne. Da mange ganske naturligt syntes, at dette er noget uhygiejnisk, kan man i stedet vælge at skyde efter et tomt glas og have drikkevarerne ved siden af.
Der findes et utal af varianter over reglerne. Nogle spiller for eksempel med, at når en spiller har ramt glasset 3 gange, må han/hun lave en hvilken som helst regel eller ophæve en i forvejen eksisterende.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (20 stemmer)
Siden er blevet set 8.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?Effektiv reklame - klik her