Logo

Op med grabberne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bordspil

"Up Jenkins" Dette er en variant af at klunse. Et spil hvor man prøver at bluffe. Det spilles af to hoId, der sidder bænket på hver sin side af bordet. To gange tre personer, for eksempel.
Den ene side holder hænderne under bordet og lader en mønt passere frem og tilbage, så holdet på den anden side kun kan gætte sig til, i hvis hånd mønten i øjeblikket befinder sig. På råbet »stop« bliver mønten liggende i den hånd, hvortil den er nået. Så siger man »Op med grabberne« (dvs. englænderne siger »Oop Jenkins), hvorefter alle seks næver bliver knaldet i bordpladen.
En på det andet hold skal så gætte, i hvilken hånd mønten befinder sig. I første omgang har han (eller hun) lov til at åbne to hænder, som han er »sikker« på mønten ikke befinder sig i, for så meget desto bedre at kunne koncentrere sig om de andre. Hvis han tager fejl - hvis mønten er i en af de to hænder, han troede tomme - har det andet hold vundet omgangen og beholder mønten. Det samme er tilfældet, hvis det ikke lykkes ham at finde mønten i den hånd, hvori han mener, den er.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 7.329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her