Logo

Le klovn, le

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Deltagerne tager plads i en Kreds. Lederen står inde i kredsen. En blød gummibold (eller et håndklæde knyttet i knude) benyttes som signal til at man skal le eller holde op med at le. Når Lederen kaster bolden i vejret, skal alle le (så hjerteligt, de kan); men såsnart bolden rører gulvet, skal latteren holde op igen, og enhver må forholde sig fuldstændig tavs og alvorlig.
Enhver deltager, som bryder dette strenge og meget krævende reglement, må enten gå ud af ringen eller betale pant. De, der har måttet forlade ringen, har lov til at skære ansigter (uden at tale) og derved få deltagerne i ringen til at le på tidspunkter, hvor de ikke må le - og derved også få dem ud.
En Præmie kan eventuelt gives til den, som bliver længst i ringen. Men iøvrigt skulle morskaben helst gribe sådan om sig, at der ingen sejrherre bliver. Tidspunkt: når selskabet er ved at komme i »Grinehjørnet«. Varighed: ikke for længe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (23 stemmer)
Siden er blevet set 20.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?
Effektiv reklame - klik her