Logo

Gulvbold med garanti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En fest der udelukkende består af mad og drikke, snak og smøger bliver let kedelig både for børn og voksne. Nej, motion må der til og det klarer en gang gulvbold nemt og yderst effektivt. Man laver simpelthen en bane i form af en cirkel eller en firkant lige midt på gulvet. Banen streges op efter det forhåndenværende søms princip dvs. med malertape (afdækningstape), trælister, kosteskafter eller hvad man nu har.
Et mål i hver ende af banen udgøres af bunden af en skotøjsæske. Bolden er en bordtennisbold, en let gummibold eller en sammenrullet papirkugle, holdt sammen af tape. Festdeltageme deles i to hold, et på hver side af banen og nu gælder det om at score. Nej, ikke hinanden, men at få bolden i mål ved hjælp af mundens evne til at frembringe en luftstrøm. En god ide til begyndelsen på en ikke-ryger kampagne! Det hold, der scorer det aftalte antal gange i modstandernes skotøjsæskemål, har vundet! Regler så simple at alle kan forstå dem. Spillet kan spilles både af børn og voksne. Som mlxed hold men også børn mod voksne, mænd mod kvinder, fraskilte mod hinanden osv, osv, Kun fantasien sætter grænser. Er selskabet mere stemt for en gang bordbold kan bordets flade afgrænse banen, men så forsvinder det rent motionsmæssige aspekt og det hyggelige samvær pa gulvet. , Gulvbold med garanti siger overskriften? Ja, du kommer med garanti til at grine, når du ser et helt selskab ligge med enden i vejret og puste som gale og det er i grunden garanti nok, ikke ?


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (11 stemmer)
Siden er blevet set 14.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?Effektiv reklame - klik her