Logo

Dommeren

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Deltagerne skal anbringes siddende på to rækker stole to og to lige overfor hinanden. Dommeren går mellem de to rækker og peger på den, han retter sit spørgsmål til. En dommer kan godt tage sig den frihed at pege på folk. Han kan forsåvidt spørge om, hvad han vil; men for nemheds skyld kan han skabe et grundlag for sine spørgsmål i en indledning, hvori han kort fremstiller sagens kerne: et nærmere beskrevet tyveri, et voldeligt overfald eller lignende.
Han peger nu på en dame og spørger: »Hvor var De i aftes Kl. 21,30?« - Hun må imidlertid ikke svare, men svaret skal gives - hurtigt og uden betænkning af den herre, der sidder lige over for hende i den anden række.Det er svært at huske, både for den, der ikke skal svare, og den, der skal svare. Desuden må man passe på, at svarene ikke kommer til at indebolde ordene: Ja, nej, sort, hvidt eller gråt (altså heller ikke: hvid eller grå).
Der idømmes bøder.
Det er en leg, der let giver en sådan svulmen i bødekassen, at man kan blive nødt til at give point - positive eller negative - i stedet for at indkræve bøder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (21 stemmer)
Siden er blevet set 16.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her