Logo

Dåseput

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Først vælger man en deltager, som skal "være den".
Den, "der er den", stiller sig ved dåsen, (en bold kan sagtens bruges, hvis man ikke har en dåse) og tæller langsomt til 100.
Imens løber resten af deltagerne hen og gemmer sig fx. i en have, en skov, en legeplads, eller hvor der nu er mulighed for at gemme sig, dog i nærheden af dåsen.
Når den, "der er den", har fundet en deltager, løber han så hurtigt som muligt tilbage til dåsen, sparker til den og råber deltagerens navn fx. "Lille Peter i dåsen", og så er Lille Peter fanget.
På den måde bliver den, "der er den", ved til alle deltagere er fundet.
Deltagere, der er fanget, kan kun blive befriet ved at en deltager, som ikke er fanget, løber hen og sparker til dåsen og råber "Alle befriet".
Pas på!, for hvis den, "der er den" ser, at en deltager er ved at snige sig frem fra sit skjul, må den, "der er den", gerne løbe tilbage til dåsen og sparke til den, og så er deltageren selv fanget.
Men lykkedes det en deltager at snige sig hen til dåsen og befri nogle fangne, skal den, "der er den" på ny tælle, dog kun til 75 og starte forfra til alle er fanget.
Sådan fortsætter legen.

Fra 7 år / Ubegrænset antal / Dåse el. bold / Udeleg
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du planlagt stor fest i år?Effektiv reklame - klik her