Logo

Caves

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kastespil

Det spilles på et rundt spillebræt med en diameter på ca. 30-35 cm. I brættet er der lavet fem hulninger (ordet caves hentyder til disse »buler«); de er omkring 10cm brede og så dybe, at de kan rumme to eller tre kasteringe. Hullerne er nummererede med tallene fra 1 til 5, Brættet skal stilles på et lavt bord op mod væggen og hældes lidt hen mod spillerne.
Til spillet hører fem kasteringe af gummi. De skal være flade Og så tunge, så de falder på bordet og bliver liggende uden at hoppe op igen. Eventuelt kan andre materialer end gummi anvendes til ringene. Kun ringe, der ligger helt i hul, giver points.
Spillet spilles enten til 31 eller 61 points. Spillerne kaster efter tur fem ringe hver, og det er tilladt at gøre brug af væggene, ligesom man må kaste ringe, så andre ringe, der har lagt sig skævt på spillebordet, også ryger i hul. En ring i hul nummer et giver et point. En ring i hul nummer to giver to points.... osv. Der spilles til nøjagtigt pointtal 31 eller 61.
Herhjemme kender vi spillet i en anden version - vi bruger et spille- bræt med fem pinde i stedet for huller. Kasteringene er de samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?Effektiv reklame - klik her