Logo

Maling, farve

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tøj, der skal kogevaskes:
Oliefarvepletter duppes straks med terpentinolie. Der suges efter med trækpapir. Akrylfarver duppes med en blanding af sprit og lidt 8% ufortyndet salmiakspiritus. Der suges efter med trækpapir. Behandlingen gentages flere gange. Vask derefter tøjet med et enzymholdigt vaskemiddel. Hvidt tøj vaskes med et enzymholdigt vaskemiddel meå blegemiddel.
Tøj, der skal kulørtvaskes:
Pletten gnides med en blanding af 4 dele sprit, 3 dele brun sæbe og 1 del 8% ufortyndet salmiakspiritus. Der suges efter med trækpapir, og tøjet vaskes med et enzymholdigt vaskemiddel. Hvidt tøj vaskes med et enzymholdigt vaskemiddel med blegemiddel.
Tøj, der skal vaskes i uldprogram:
Pletter duppes med terpentinolie, og der suges efter med trækpapir. Gamle pletter gnides med en blanding af lige dele terpentinolie, brun sæbe og 8°lo ufortyndet salmiakspiritus. Eventuelle rester suges op med trækpapir. Der skylles straks efter med vand, hvorefter tøjet vaskes.
Tøj, der skal vaskes i silkeprogram:
Først gennemføres en test, der skal vise, om tøjet kan tåle behandlingen. Dette gøres på et sted, hvor en eventuel skade er mindst mulig. Pletter gnides med en blanding af terpentinolie, 8% ufortyndet salmiakspiritus og brun sæbe. Eventuelle rester suges op med trækpapir, hvorefter tøjet vaskes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 3.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du planlagt stor fest i år?Effektiv reklame - klik her