Logo

Mælk, yoghurt og is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tøj, der skal kogevaskes:
Mælkepletter vaskes først med koldt sæbevand og derefter med varmt sæbevand. Yoghurtpletter gnides med lunkent vand. Gamle pletter børstes væk, og der tørres efter med varmt vand. Vask derefter tøjet med et enzymholdigt vaskemiddel. Hvidt tøj vaskes med et enzymholdigt vaskemiddel med blegemiddel. Kulørt tøj med ispletter vaskes blot med et enzymholdigt vaskemiddel. Ispletter på hvidt tøj vaskes med et enzymholdigt vaskemiddel med blegemiddel.
Tøj, der skal kulørtvaskes eller vaskes i uldprogram:
Mælkepletter skylles først op med koldt vand og derefter med varmt vand. Yoghurtpletter gnides med lunkent vand. Gamle pletter børstes væk, og der tørres efter med varmt vand.Tøj med ispletter vaskes med et enzymholdigt vaskemiddel.
Tøj, der skal vaskes i silkeprogram:
Nye pletter fjernes med lunkent vand. Gamle pletter gnides med en blanding af sprit og 8% ufortyndet salmiakspiritus, og der tørres efter med vand.

Mælk på alle slags tæpper: Tørres hurtigt op. Er pletten stadig synlig efter tørring, fugter du den med lunkent vand og behandler med fortyndet salmiakspiritus. Vask efter med vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 3.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du planlagt stor fest i år?Effektiv reklame - klik her