Logo

Tøj til mænd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

Tøjmoden skifter konstant og herremoden har været i en rivende udvikling de seneste år, hvilket i den grad skyldes internettet og muligheden for at købe tøj online. Nu er det ikke længere langt fra os forbrugere til den seneste tøjmode, et enormt udvalg og gode tilbud, der bliver sendt lige døren.

I takt med at modeskift kan ske fra den ene dag til den anden, er junglen også blevet større og mere uoverskuelig. Hvor finder jeg herretøj, der passer til lige netop min stil? Og hvad er god stil nu?

Først og fremmest, handler det om at bruge tidens farver og tendenser. Hvad rører sig lige nu inden for farver, mønstre og stilarter? Derefter skal du tage udgangspunkt i dig selv; Hvad kan jeg lide at klæde mig i? Hvad er min stil? Er jeg til sweatshirts

? Går jeg mest i skjorter? Eller noget helt tredje? Overvej om du er villig til at udforske nye stilarter og brug eventuelt butikkernes nye varer, som rettesnor, for hvad der er moderne lige nu og her.

Artikel billede

Lad dig friste
Når du handler tøj, skal du selvfølgelig ikke bare købe løs, men du har gjort nogle tanker om det tøj du kan lide at gå i, kan det være fordelagtigt af finde inspiration rundt omkring i butikkerne eller på nettet. Lad dig friste af nye farver, mønstre og stilarter og køb det kan lide. Husk at moden udvikler sig, men du bestemmer selv, hvordan din stil skal være. Men vær ikke bleg, for at udforske nye produkter, som måske ikke lige er det du har hængende hjemme i skabet. Led efter gode herretøj, der virker lækkert, så du bruger det bagefter og lad dig samtidig friste af supplerende varer, der ofte kan skabe mere liv i din tøjstil.


Artikel billede

Kombiner tøj
Det er ikke helt forkert at sige, at tøj er blevet mere alsidigt og muligheden for at kombinere forskelligt tøj i mange forskellige sammenhænge, har aldrig været større. Brug for eksempelvis en klassisk cardigan, sammen med en polo-shirt, en t-shirt, eller skjorte. Eller brug en skjorte alene med et par bukser til dagligt, med en jakke til det mere formelle look og med oprullede ærmer og eksempelvis et par knickers til de varme måneder.

De mange muligheder, gør samtidig at du får mere ud af dit tøj og kan købe mere bredt ind. Så vær kreativ og køb forskelligt nyt, som kan bruges i mange forskellige kombinationer, så vil du med garanti blive overrasket over de mange muligheder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad tror du mest på?

Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her