Logo

Striktrøjer til mænd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

Striktrøjer har i mange år været en fast del af mænds garderober og selvom moden udvikler sig, er en god striktrøje stadig en god ledsager hele året rundt.

Alsidigheden i striktrøje er ikke til at gå fejl af. En striktrøje kan bruges både sommer og vinter og med de mange muligheder inden for materialer, findes der striktrøjer til næsten ethvert formål.


Artikel billede

Striktrøjer forbindes ofte med vinter, men da laves i så mange forskellige varianter og i den grad har fulgt modeudviklingen, kan de bruges året rundt og kan nemt være en fast del af det herretøj du har i din garderobe.

Mange mange muligheder

Der er utrolig mange kombinationer og muligheder med en striktrøje. Modeeksperter anbefaler at man eksempelvis kan bruge en striktrøje oven på en skjorte og eksempelvis med et slips under, for klassisk formelt udseende. En striktrøje kan også bruges med en polo-shirt under eller som erstatning for en sommerjakke, da den også giver jakke, hvis du vælger en med tæt vævet stof.

Bløde pakker til mænd
Skrønen om at mænd ikke vil have bløde pakker, er den grad også en misforståelse. Sagen er nemlig at mænd er vilde med bløde pakker. Giv eksempelvis en lækker moderigtig striktrøje til fars dag og han vil med sikkerhed blive glad for den. En moderigtig striktrøje, der kan bruges i forbindelse med en skjorte, polo eller noget helt tredje, giver ikke kun det gamle tøj nyt liv, men skaber også nye kombinationsmuligheder for fremtidige tøjkøb.

 

Artikel billede

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad tror du mest på?

Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her