Logo

Skjorter til mænd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

Der findes mange forskellige typer skjorter til mænd, men i artiklen vil vi prøve på at skabe et overblik over de forskellige skjorter med henblik på de forskellige formål og tidens mode.

Når de handler om tøj til mænd, kommer man ikke uden om skjorten. Stort set alle mænd ejer en eller flere og mulighederne er rigtig mange. Vi giver et hurtigt indblik i skjortens verden og de forskellige typer.

 

Artikel billede
Den almindelige skjorte
Den ganske almindelige skjorte har flere hundrede års historie bag sig og er i dag en af de mest populære beklædningsgenstande til mænd. De fleste kender nok de klassiske hvide og blå skjorter, som ofte ses til fest og på den mere formelle arbejdsplads. Fordelen ved de hvide og blå skjorter er deres stilrene minimalisme, som gør dem alsidige og et udtryk for pæn og proper beklædning.  De kan med fordel kombineres med fine bukser eller jeans og gøres endnu mere formelle med et slips og jakke.

 

Artikel billede

Fine skjorter
Skal det være fint, skal der være med skjorte på. Den opfattelse har de fleste i hvert fald og etiketten for fest og finere lejligheder peger i den grad også på skjorten som regel nummer 1.  Hvad enten der er tale om en decideret smokingskjorte eller bare en klassisk skjorte, skal den selvfølgelig være pænt strøget. Til bryllup, begravelse, og finere arrangementer anbefales det at holde sig til klassiske farver og nuancer, som et eksempel kan ses her ved et udpluk af Eterna skjorter. Mens, hvor der til mere uformelle begivenheder nemt kan bruges farvede og mønstrede skjorter, som også er moderne for tiden.

 

Artikel billede

Sol sommer og korte ærmer
Når sommeren så står for døren, er en kortærmet skjorte det perfekte valg i mange henseender. På den måde er det muligt at klæde sig inden for en mere formel ramme og samtidig tilpasse sig varmen og det gode vejr. En skjorte med korte ærmer, kan også nemt være i mere tidsbestemte mønstre og farver, da sommermoden ofte er mere farverig.

 

Artikel billede

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (10 stemmer)
Siden er blevet set 6.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1035101-05-2013 14:41:41 jørgenmadsen
hej, fede skjorter! det er meget "festede" skjorter hvis man gerne vil bruge sine penge på skjorter der ser godt ud, både til dagligdagsbrug og til at gå i byen, foretrækker jeg noget lidt mere afslappet.

Afstemning
Hvad tror du mest på?

Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her