Logo

Kronprinsesse Victoria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

Victoria skal være Sveriges dronning. Men da hun blev født i 1977 var hun ikke automatisk tronfølger. Først i 1980 blev den svenske grundlov ændret og Victoria fik titlen Kronprinsesse.

 

Artikel billede

I 1997 var det Victorias vægt, der var i fokus. Hun tabte sige meget, og der var rygter om anoreksi. Victoria har senere åbenhjertigt fortalt, at det var indre konflikter, der gjorde hende syg.

Artikel billede

Victoria har en meget blandet tøjstil. Hun er meget modebevidst, og ses til offentlige arrangementer i mange forskellige outfits.

 

Artikel billede

Victoria er altid smukt klædt på til de store begivenheder. Her er hun iført en vidunderlig pink kjole til den store Nobelpris uddeling i Stockholm sidste år. .

 

Artikel billede

Kronprinsesse Victoria har et nært og venskabeligt forhold til Kronprins Frederik. Her ses de til åbningen af Øresundsbroen i 2000.

Artikel billede

'Vickan', som hun kaldes af den svenske befolkning, har ikke altid haft det let med pressen. Men med humor og glæde har hun gennem årene fint tacklet alle journalisterne og fotograferne.

 

Artikel billede

Som de danske kongelige har Victoria også massere af offentlige pligter. Her er hun til et svensk modeevent på Design And Textile Museum i London.

 

Artikel billede

Victoria er kendt for sit store flotte smil. Det er sjældent, at man ser billeder af en surmulende prinsesse. Victoria virker altid frisk og storsmilende.

 

Artikel billede

Kronprinsessens fulde navn er Victoria Ingrid Alice Desirée, og hun er født den 14. juli 1977.

 

Artikel billede

Victoria er glad for smukke hatte. Her er hun på vej til prins Christians barnedåb 21. januar 2006.

 

Artikel billede

Victoria skal en dag overtage den svenske trone efter sin far Carl Gustaf. Hun er den eneste ægte kronprinsesse i Europa.

 

Artikel billede

Sus i skørterne og en mand til at holde paraplyen. Her ses Victoria under det svenske statsbesøg i Danmark i 2007.

 

Artikel billede

Måske bliver det en kjole i samme stil, som Victoria skal bære til sit bryllup. Her ses hun i selskab med Prins Joachim og Kronprins Frederik på vej i Operaen. Anledningen var det svenske statsbesøg i Danmark i 2007.

 

Artikel billede

Victoria har et nært og godt forhold til sine søskende Madeleine og Carl Philip.

 

Artikel billede

35-årige Daniel Westling har uddannet sig til idrætspædagog. I mange år har han haft et fitnesscenter i Stockholm, og det var her han mødte Victoria. Efter bryllupet vil han få titlen Prins Daniel.

 

Artikel billede

Længe har hun ikke offentligt kunnet kalde Daniel for sin forlovede. Men det kan hun nu, og så er det slut med at sidde alene.

 

Artikel billede

Efter at have været kærester i syv år får Victoria og Daniel Westling endelig hinanden. Daniel Westling er 35 år gammel. Bryllupet finder sted i forsommeren 2010. Her ses de ved Kronprins Frederiks 40-års fødselsdag.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (10 stemmer)
Siden er blevet set 10.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
938219-08-2010 15:02:06 ester sørensen
utrolig flot stil

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?
Effektiv reklame - klik her