Logo

Gaveideer til mænd – fars dag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gaveideer til mænd – fars dag

Ofte kan det være svært og tidskrævende at købe gaver til mænd, men de er jo stadig værd at forkæle! Så hvad enten det er til julegave, fødselsdag eller en gave til fars dag, kan du her i guiden få spændende inspiration til de helt rigtige gaver til mænd.

De fleste kender ’manden der har alt’ og hvad skal man egentlig give en mand i gave? Først og fremmest skal du starte med at lave et budget.  - Hvad er den maksimale pris til gaven? Har du gjort det, har samtidig lavet en ramme for dit køb og kan således gå videre. For at få nogle gaveideer til mænd, er det vigtigt at tage udgangspunkt i ham som du vil give gaven til: Hvad er han vild med? Hvad vil han blive glad for? Hvad bruger han sin tid på? Disse spørgsmål kan pege dig i retningen af hvilke gaver, der kunne være interessante at give og du kender jo allerede dit budget for gaven/gaverne.

 

Gaveideer til mænd – fars dag

Fars dag
Til fars dag, er det vigtigt at vise ekstra opmærksomhed i forbindelse med gaven, da dagen jo netop er en hyldes til din far og fars dag tilhører jo ham alene. Her kan en lækker tøj-gave, en gave der passer til hans hobby, eller en god flaske whisky, være en oplagt mulighed.
Det vigtige er, at det virker som en gave, der er tiltænkt ham. Mænd går op i hobbyen, sporten, arbejdet og i deres udseende, så køb en gave, der passer ind til det.

 

Gaveideer til mænd – fars dag

Julegaven til ham
Julegaven kan være alsidig og spænde fra a til z. Ofte er det ikke svært at købe julegaver til mænd, men det kan være svært at finde noget overraskende. Her kan det anbefales at købe flere gaver inde for budgettet.
Køb eksempelvis dine gaver på internettet og spar nogle penge, som du så bruger på gave nummer to eller tre. På den måde overrasker du ved at give endnu flere gaver, end han regner med og selvom det er en dvd, et bælte, en t-shirt, eller noget helt fjerde, vil det helt sikkert være en succes og det får ham til at føle, at han får noget ’ekstra’.

 

Gaveideer til mænd – fars dag

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad tror du mest på?

Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her