Logo

Slubre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Vinkendere og espressodrikkere ved, at gode dråber bliver bedre af at blive slubret, fordi aromaen på den måde bliver forstærket.
Og den nydelsesfulde slubren af suppen kan være en ode til kogekunsten.
Men trods alt er en hjertelig kompliment nemmere at forstå i tvivlstilfælde.

Spis så også andre ved bordet kan nyde maden.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her