Logo

Slubre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Vinkendere og espressodrikkere ved, at gode dråber bliver bedre af at blive slubret, fordi aromaen på den måde bliver forstærket.
Og den nydelsesfulde slubren af suppen kan være en ode til kogekunsten.
Men trods alt er en hjertelig kompliment nemmere at forstå i tvivlstilfælde.

Spis så også andre ved bordet kan nyde maden.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her