Logo

Rygning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Svært, svært. Men egentlig klart nok:
Rygning og mad går ikke godt sammen.
Derfor bør der kun ryges ved bordet, hvis alle synes, at cigaretter - eller hvad det nu er der ryges på - er vigtige.
Ellers: hvis alle er enige, ryges der før og efter maden. Eller i pauser ved større selskabelighed, hvor man kan søge hen til det anviste rygeområde.

Ryg aldrig ved bordet uden værtens accept.

I vore dage er rygere og tobaksindustrien meget udskældte.
Det skyldes, at rygning generer ikke-rygere og medfører lungekræft.
Rygning stimulerer hjernen og måske koncentrationen. Det afstresser måske også.
Begge dele er noget, som nogle kan føle behov for i en stresset hverdag.
Men beklageligvis er nikotin vanedannende.
Og at være afhængighed forbindes ikke med begrebet: At være et frit menneske.
Derfor kræver det stor viljestyrke at omgås tobak.
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Allehelgensaften - HalloweenEt udhulet græskar med udskårne huller, formet som et ansigt, er symbol på Halloween ...
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?







Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?






Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?





Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?




Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?








Fortæl dine venner om os