Logo

Mors dag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Husk dagen - det er vigtigt, at du husker hvornår det er mors dag.
Det er altid den anden søndag i maj. Noter det i kalenderen. Traditionen stammer fra miss Anna Jarvis fra Philadelphia, som i 1906 mistede sin mor. I 1913 indførte den amerikanske Kongres mors dag overalt i USA og bestemte, at det skulle være den anden søndag i maj.

Gave – hvad bliver mor mest glad for? Spørgsmål mange stiller sig selv op til mors dag, hvor det er en god skik at vise sin mor ekstra opmærksomhed.
Skulle man have glemt, at det er ved at være på de tider, bliver man heldigvis mindet om det gennem reklamer for gaver, fx. smykker, parfume, chokolade og blomster. Tænk på, om der er en gave, din mor ville blive glad for og benyt så mors dag til at give den til hende.

Planlæg også om du kan sørge for, at det bliver en god dag for din mor. Spørg hende, hvad hun kunne tænke sig. En god ide kunne måske være at give hende morgenmad på sengen.

Hvis du er langt væk, og ikke kan være sammen med din mor på mors dag, bliver hun helt sikkert glad, hvis du ringer til hende. Blomsterbutikkerne har et samarbejde over landegrænserne, så man altid kan sende blomster til sin mor.
Ofte er det nok at ringe et par dage inden. Man afregner med den lokale blomsterbutik.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?

Effektiv reklame - klik her