Logo

Levende musik og underholdning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Levende musik kan fx være en hyggepianist, en strygekvartet, et band, en sanger eller en discjockey med et rullende diskotek. Du kan også vælge en hyggepianist under middagen og en anden løsning, når der skal danses.

Det er vigtigt at få oplyst, hvor meget musikken fylder, så der kan være den fornødne plads og adgangsforhold. Nogle orkestre kræver også et pauserum. Strømforholdene på spillestedet er også vigtige. Mange musikere stiller specifikke krav til strømmen, da en stor del af udstyret er elektrisk.

Hvis musikeren skal bruge lang tid på at stille udstyret op, må du sikre, at der er nogen på spillestedet til at lukke op og vise ham tilrette. Forplejningen må heller ikke glemmes - også musikere har behov for mad og drikke.

Bestil musikken i god tid. Det gælder specielt, hvis du ønsker en bestemt musiker eller band, eller hvis du holder fest på en af de store festdage. Nogle musikere er bookede et år eller mere frem i tiden.

Musik under middagen
Nogle ønsker blød, dæmpet musik, andre vil have skålsange, drikkeviser og muntre indslag fra musikeren, så det er vigtigt, at man aftaler nogle rammer for
musikkens karakter.

Hvis musikeren skal spille til omdelte sange, må han have et eksemplar af sangen senest, når han ankommer. Husk det, før sangskjuleren lukkes i. Hvis det er en usædvanlig melodi, må han have besked nogle dage før festen for det tilfælde, at han først skal lære melodien.

Hvis du ønsker at musikeren skal spille bestemte melodier på bestemte tidspunkter, må det være aftalt med alle involverede parter, også fx serveringspersonalet og en eventuel toastmaster. Læs mere om toastmaster.

Andre former for underholdning kan også komme på tale. Det kan være sølvbryllupsmusik, rablende, gale tjenere, standup-komiker, tryllekunstner eller hvad du nu har lyst til. Der gælder nogenlunde de samme regler for andre kunstnere og underholdere som for musikere.

Se også: Aftale med levende musik og underholdning
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?Effektiv reklame - klik her