Logo

Guirlander til børnefest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Flag, balloner og serpentintr (som er sjovest, når gæsterne selv får lov at puste dem ud) hører til den traditionelle fødselsdagsudsmykning. Det ser dejligt ud, og især de mindre børn er glade for de muligheder, der er i balloner og serpentiner. Men har man lyst til at variere pynten lidt, kan man i stedet bruge lange lakridsbånd (smalle og brede, røde og brune og sorte) eller rigtige guirlander.

Man kan selv lave sine guirlander, f.eks.
kranieguirlander og flagennusguirlander efter tegninget;ne, der er lavet efter Maleolm Bird: Håndbog for hekse. Alma, 1985. Det kan være svært at finde sort papir i lange baner til flagermusguirlander, så man skal nok i gang med tapen og klistre arkene sammen, inden man klipper.
Eller man kan købe forholdsvis billige og meget smukke silkepapirsguirlander i kina butikkerne. Der findes flere forskellige slags, men de ligner alle sammen lange farvestrålende blomsterfletninger. Hver guirlande måler ca. 3 meter, og de er forsynet med snoretræk, så de kan foldes sammen efter festen og gemmes til en anden gang.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Penge kontanter, kan vi undvære dem?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her