Logo

Fransk servering

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gæsterne får præsenteret fadet fra venstre, og tager selv fra som de behager.
Egentlig på samme måde, som hvis fadet bliver sendt rundt uden der er en tjener.

Så vil den der lige har fået mad på sin tallerken holde fadet for den næste gæst til højre. Naturligvis vil man gå glip af de justeringer tjeneren hele tiden foretager, så fadet kan fremstå delikat og let tilgængeligt.

Denne serveringsform benyttes især ved finere selskaber.

Den franske servering tager længere tid end engelsk servering, hvor tjeneren holder fadet og serverer på gæstens tallerken.

Se også:
Amerikansk servering
Engelsk servering
Russisk servering

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 1,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?







Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?






Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?





Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?




Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?








Fortæl dine venner om os