Logo

Festlokale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Festlokaler findes i mange udgaver ! Også under navnet selskabslokaler.

Privat
Nogle mennesker med et ledigt lokale i huset/kælderen indretter et festlokale og kalder det måske "Gildestuen". Der er oftest bar, borde og stole, dansegulv og et musikanlæg. Enten bruges husets køkken eller der benyttes catering.

Boligselskab
En del boligselskaber har stadig et lokale i komplekset, der lejes ud til beboerne til fest. Oftest er der alt, lige fra køkken, borde og stole, bestik, porcelæn og musikanlæg. Lejeprisen plejer at være lav, men af støjhensyn skal der oftest sluttes allerede ved 24-tiden.

Forsamlingshus
På landet er det meget almindeligt at byens borgere er fælles om et forsamlingshus. Udlejningen foretages af en bestyrer eller en forpagter. Hvis der er ansat en forpagter skal mad og drikkevarer købes af denne.

Selskabslokale
I byerne findes selskabslokaler til private fester. Udlejningen foretages af en bestyrer og enkelte steder kan man selv medbringe mad og drikkevarer eller kun drikkevarer. De fleste steder skal mad og drikkevarer efterhånden købes på stedet.
Efter mange "vilde" ungdomsfester og andre dårlige oplevelser, har de fleste selskabslokaler idag ret skrappe udlejningskriterier.

Restauration
En del restaurationer tilbyder at holde fest i et separat lokale, dog sjældent over 50 gæster. Alle faciliteter er naturligt tilstede og priserne er normale restaurationspriser. Lukketid varierer meget.

Festlokale
Firmaer, foreninger, store selskaber og efterhånden også mange små private selskaber bruger professionelle festlokaler. De er vant til at lave mad, servere og betjene mange gæster på en gang - nogle steder op til 150 personer. Der er plads til musikarrangementer, optræden og måske sjove oplevelser som f.eks. temafester.

Et eksempel på sidstnævnte er StadionCafe.dk i Køge
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?


Effektiv reklame - klik her