Logo

Fester på restaurant, kro eller hotel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den kan være nemt at henlægge festen til en kro eller restaurant, der sørger for alt lige fra velkomstdrinks til natmad.
Selvom man overlader madlavning, opvask og en masse andet besvær til andre, kræves der alligevel et grundigt forarbejde, før festarrangementet er på plads. Først skal man finde et sted, der kan være en passende ramme om festen, og som er inden for økonomisk rækkevidde.
Mange restauranter og selskabslokaler har en hjemmeside på internettet, hvor de præsenterer deres lokaler og menuforslag med tilhørende priser. En søgning på nettet kan give god inspiration og en idé om, hvad det koster.
Man skal huske at være i god tid, specielt i konfirmationstiden kan der være forudbestillinger flere år frem i tiden.

På et møde med hotel eller restaurant, kan I få klarhed over, hvad stedet kan tilbyde, og hvilke ønsker det er muligt at opfylde. Hvis I selv vil sørge for musikken eller har lyst til at medbringe egen vin, må muligheden for det undersøges under de indledende drøftelser.
Det er vigtigt at bese lokalerne, herunder toilet- og garderobeforhold. Læg også mærke til, hvordan lokalerne ligger i forhold til, hvad der ellers måtte foregå på restauranten den samme dag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her