Logo

Min takketale -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Der kommer en dag, hvor man skal holde sin første tale. Da jeg har noget, jeg gerne vil sige til Jer, må den dag være i dag.

Jeg vil starte med at sige tak til alle jer, der er mødt til denne fest. Det er dejligt, men også lidt underligt at se så mange mennesker møde op til en fest der er til ære for mig.

Jeg har aldrig fået så mange gaver før, som jeg har fået i dag. Tak for alle de flotte gaver, jeg er sikker på at jeg kommer til at bruge hver og en.

Så vil jeg gerne takke min mor og far. Tak fordi i gad at bruge tid og penge på at arrangere sådan en stor og flot fest, som i har arrangeret for mig. Det betyder virkelig meget.

Tak mor, fordi du altid har været der for mig. Du har hjulpet, og støttet mig gennem nogle svære perioder, og det er jeg super taknemmelig for. Så er jeg også utrolig taknemmelig for al den tid du har brugt på mig og med mig i forbindelse med ridning. Du har trofast taget med mig hver gang jeg skulle begynde på en ny rideskole, eller skulle til stævne, eller bare gerne ville have dig med op til hesten. Det er rigtig dejligt at du også interesserer dig for ridning, og når vi en gang imellem rider sammen i skoven, har vi det bare så hyggeligt.
Når jeg har opgaver for i skolen som f.eks. stile, essays osv. hjælper du mig altid og kommer med feedback, og jeg synes at jeg lærer meget af dig. De gange hvor jeg er gået helt surt i f.eks. et tysk digt jeg sidder og skriver tirsdag aften efter en hård håndboldtræning, hjælper du mig, og får mig op på hesten igen. Tak for det!

Tak far, fordi du altid har troet på mig. Du har altid vist en stor interesse og støtte for mig, især ved de forskellige sportsgrene jeg har gået til. Du tager tit med til håndboldkampe og hepper på os. Og den gang jeg gik til fodbold var du med til næsten hver eneste kamp. Så er matematikken. Hvis jeg har brug for hjælp til matematik kan jeg bare kalde på dig, så kommer du og hjælper. Selv om vi godt kan blive lidt irriterede på hinanden, når der er en opgave der driller, får vi den altid løst på en eller anden måde.
Jeg kan mærke at du holder af mig og bekymrer dig om mig, for når jeg f.eks. skal med mine veninder i biografen, eller ind på strøget eller noget i den stil, skal jeg altid høre på de sædvanlige sætninger som f.eks. "Hold dig sammen med de andre", "hvis du skal på toilettet, så gå sammen med en", "pas godt på dig selv", "gå ikke med fremmede" og "husk at ringe når I tager hjem". Det kan godt være lidt irriterende at skulle høre på hver gang, men jeg ved godt at du jo bare siger det for min egen skyld.

Vi rejser meget. Det har vi altid gjort, og vi har det bare så sjovt på hver eneste rejse. Jeg er glad for at jeg har sådan nogle dejlige forældre som jer to, der altid forstår og er der for mig.
Nu er jeg jo trådt ind i de voksnes rækker, som man siger, men jeg vil altid være jeres lille Malle. Tak fordi I er verdens bedste forældre.

Tak Michael, fordi du er min storebror. Jeg ved godt selv, hvor irriterende jeg kan være, men jeg synes at du tager det pænt. Vi hygger os altid sammen, og har et godt forhold til hinanden. Jeg vil slet ikke kunne forestille mig et liv uden dig ved min side. Du også god til at rose mig, og det er jo en dejligt ting. Jeg er stolt af at have dig som storebror. Vi gik jo på samme skole ind til du skulle på gymnasiet, og hver gang jeg ser en lærer du har haft, spørger jeg personen om han eller hun ved hvem du er, og hvis de så svarer ja, siger jeg stolt "Det er min storebror!"

Så vil jeg sige tak til mine bedsteforældre som altid har taget sig godt af både mig og Michael. Jeg elsker at være sammen med jer.

Tak til mine dejlige veninder, især Isabel og Liv, fordi i altid har hjulpet mig og støttet mig, grædt med mig og grinet med mig, fjollet og været seriøse med mig, og sådan kunne jeg blive ved.

Til sidst vil jeg takke for alle de gode sange og taler der har været her til festen.
Jeg er glad for at i gad at fejre mig, og jeg håber at alle får en fortsat god fest.

Ny synes jeg vi skal råbe hurra for festen, alle gæsterne – især min mor og far.
Tre korte og et langt. Hurra, hurra, hurra – hurraaaaaaaaa!
SKÅL!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (848 stemmer)
Siden er blevet set 46.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
817204-05-2014 13:25:19 bodil lespelund kospise
den her tale er fantastisk jeg har bare kopieret den og vil bruge den til min konfirmation om en uge dejligt! jeg er sikker på at at min gamle pappa pg min mommamomma vil synes om den MMMMMMMMMMMMMMM!!
817330-01-2013 14:34:06 Astrid
jeg syntes virkelig den er inspirerende skal selv konfimeres i år og der er helt sikkert noget i din tale der virkelig hjælper
817423-04-2012 19:53:11 Ida
Super god og tak for inspiration :)
817517-04-2012 10:37:54 Cecilie Bendix
FANTASTISK TALE ! Super super god !
817631-03-2012 09:15:00 Line
Fantastisk tale! Låner lige lidt til inspiration :-)
817725-02-2012 20:41:49 Kathrine
Den er ekstremt god, jeg bruger nok lidt af den til inspiration.
817824-04-2011 22:52:49 Mie
Ej, hvor er den god!! Jeg bruger lidt af den til inspiration! :D
817920-02-2011 21:40:31 Jane
SUPER GOD TALE. DEN ER SÅ GOD. Har brugt lidt fra den...
818010-04-2010 13:50:21 Celine
Super god takke tale, du for så meget sagt på så kort tid :) - tummel op for den, den er virkelig god :)..
818130-03-2010 09:59:12 Tine
Den er virkelig god! Jeg må hellere i gang selv xD Det går ikke at jeg udsætter det længere :s Men er enig med Sanne, det er et godt råd :D
818224-03-2010 10:10:38 Dorthe
genial tale..!!!
818323-01-2010 16:57:30 Sanne
super god tale!!! jeg er ved at omskrive den til min konfirmaton. et lille tip som alle kan bruge; hvis din tale skal blive rigtig god, så lad være med at nævne dig selv for meget. nævn i stedet alle dem der har været der for dig.
men jeg synes at din tale er super god, og den er nem at omskrive, så den handler om ens egen familie og liv

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Kan man spise varme hveder uden at have fri?Effektiv reklame - klik her