Logo

Ujens fra Coolfm.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

Jens Mikkelsen og ....

 

Hej mit navn er Ujens - I virkeligheden Jens!
Jeg er studievært & programansvarlig på CoolFM.dk
De fleste kender mig fra mit torsdags program hvor jeg spiller dance med et lille teskefuld techno, dog sker det også at jeg spiller lidt klassikere fra 90'erne, men altid dejlig musik og helst i en eller anden form for remix... Bliver også kaldt CoolFM's Mr. Remix

På Privatfronten:
Jeg er født 19. September 1982 og opvokset i den fantastiske by Aabenraa i Sønderjylland, hvor jeg boede med mine forældre og mine søskende! Har boet der hele mit liv, dog med et par år i Tyskland. Jeg er 26 år (2009)

 

Jeg har spillet disko de sidste 10-12 år og teknik har altid interesseret mig, og derfor ligger radioverdenen ikke langt fra mig.
Musik smag: Pop og top 40, Dance, House, Lounge og Cafe-stil

Det var et kæmpe tilfælde jeg ramlede ind i CoolFM, og fik da straks tiltusket mig en sendetid (Torsdag 19.00 - 22.00) som jeg har stadig!
Dette har så udviklet sig til, at jeg nu arbejder i det hus hvor CoolFM holder til og er derfor altid i nærheden af det jeg holder af !

 

Jeg bor i dag stadig i Aabenraa, sammen med min hund Batman - ingen er vist i tvivl om hvem han er - bare spørg på chatten :D

Hvis der er yderligere spørgsmål til enten min person eller CoolFM er du meget velkommen til at skrive en mail til mig og jeg skal besvare dit spørgsmål hurtigst muligt! - Email: ujens@coolfm.dk

Mvh Ujens

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her