Logo

Sheryl Crow

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

A

Sheryl Crow føler sig snydt. De amerikanske musikstjerner forsøger at gennemtvinge en ændring af regler for udbetaling af royalties og i den anledning har blandt andre Sheryl Crow, will.i.am, Dionne Warwick og Patti LaBelle været i Washington DC.

Kunstnerne finder det urimeligt, at de ingen penge får, når de traditionelle radioer spiller deres fortolkninger af andres numre. Kun sangskriverne modtager betaling. Internet- og satellitradioer betaler og det samme gør kabel-TV-kanaler, men resten slipper og kunstnerne føler sig snydt.

Der er fremsat et lovforslag, der skal føre til en énsartning af reglerne, og musikerne håber at overbevise kongrespolitikerne om, at de skal stemme for.

"Folk har krav på at få betaling, når andre anvender deres ejendom. Lige så vel som radio promoverer musik, promoverer musik radioerne", siger jazzpianisten Herbie Hancock, som var med i Washinggton.

 

B

Sheryl Crow kæmper for heste. Sheryl Crow har reddet en vild hest fra aflivning og nu vil hun have andre hesteelskere til at gøre det samme.

Sangerinden er rasende over den amerikanske regerings plan om at begrænse vildhestebestanden og opfordrer sine landsmænd til at skride til handling for at beskytte dyrene.

"Der er lovgivning på vej, som vil udrydde disse prægtige dyr. De repræsenterer om noget Amerikas kulturarv og minder os om, hvem vi er", siger Crow og afviser enhver tanke om at gøre indhug i bestanden.

Bølgerne går højt i debatten om vildhestene.

På den ene side står naturfredningsorganisationerne, som vil bevare racen. På den anden står landmændene, som klager over, at hestene ødelægger afgrøder og spolerer græsningen for deres kvæg.

Det nyeste medlem af Crows omfattende dyrehold er for tiden i pleje hos nogle venner, fordi sangerinden er på turné.

Så snart hun er hjemme igen, flyttes hesten til hendes ranch i Tennessee.

 

Sheryl Crow

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?Effektiv reklame - klik her