Logo

Ritt Bjerregaard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Overborgmester i Københavns Kommune

Mareritt:

5000 billige boliger, løfte der aldrig blev til noget

Ungdomshuset der kostede mange millioner, vist 150

Integration af unge med etnisk baggrund, nej, nej, nej

Ville bruge skatteborgernes penge til at vende stemningen blandt børne-familierne mod SF's børne- og ungeborgmester Bo Asmus Kjeldgaard til fordel for sig selv - der er sikker meget mere – ellers kommer der nok

 

Ritt Bjerregaard inden hun begyndte at ødelægge.

Ritt Bjerregaard i en fjern barndom længe inden der var noget der hed EU og Ungdomshuset. Ritt Bjerregaard voksede op i en to-værelses lejlighed på Vesterbro.

 

 

Ritt Bjerregaard som teenager. Hun fik gode karakterer i skolen. Efter endt studentereksamen på Christianshavn Gymnasium blev hun optaget på Lærerseminaret, hvor hun mødte sin nuværende mand, historikeren Søren Mørch.

 

Ritt Bjerregaard i regering med Anker Jørgensen.

 

Ritt Bjerregaard fælder en tåre efter at være blevet afsat som minister. Det skete efter afsløringer af misbrug med offentlige penge i Paris.

 

Ritt Bjerregaard med den hårde socialdemokratiske kerne på Christiansborg. Poul Nyrup har sagt: "Ritt vidste man altid hvor man havde. Hvor magten var, der var Ritt".

 

Ritt Bjerregaards berygtede knold i nakken.

 

Ritt interviewes af Mette Fugl fra DR om hendes kæmpe lejlighed på Vesterbro.

 

Fødevareminister Ritt Bjerregaard inspicerer grøntsager på grønttorvet.

 

Fødevareminister Ritt Bjerregaard inspicerer muslinger. aadh

 

Kommisær med skrivekløe. Ritt bjerregaard måtte trække sin bog 'En kommisærs dagbog' tilbage på grund af dens belastende oplysninger om internationale toppolitikere. Bogen blev senere citeret i sin fulde længde i Politiken. Av min arm

 

Ritt Bjerregaard stiller op som overborgmester til Københavns Borgerrepræsentation og sender sin modkandidat Søren Pind til tælling. Mange har fortrudt deres kryds.

 

Ritt Bjerregaard lovede under valgkampen at bygge 5000 billige boliger i København. Det er indtil videre heller ikke lykkedes at indfri det valgløfte.

 

Ritt Bjerregaard på Nørrebro. Urolighederne i bydelen kom til at præge hendes tid som Overborgmester. Først var der balladen om Ungdomshuset og siden kom bandekrigen, der stadig hærger bydelen.

 

Som pensionist får Ritt Bjerregaard masser af tid til at passe de økologiske æbler på Stestrup Old på midtsjælland. Måske er her et samarbejde at spore.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 1,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her