Logo

Mel B

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

"Tell me what you want, what you really really want..." Sådan lød det, dengang The Spice Girls var på toppen - og det med at kræve ind, det er noget, der falder Mel B. let.

Scary Spice, som hun hed dengang hun var medlem af pigebandet, har i hvert fald ingen problemer med sex-livet i disse dage. Hun får nemlig sex hele fem gange om dagen - som vi også tidligere har fortalt her på sitet.

Den ihærdige mand til jobbet, er ægtemanden Stephen Belafonte. Mel B. fortæller til Grazia magazine: "Jeg indrømmer, jeg bliver nymfoman, når det gælder ham. Det er ren sexercise!"

 

 

"Min mand elsker mine muskler, men han har også set mig, da jeg vejede allermest, efter min graviditet," fortæller Mel B., der for tiden er superfit og tonet. Og Mel B. afviser, at hun har været underlagt plastickirurgens kniv: "Jeg har en six-pack, og den har jeg helt selv stået for at træne mig op til. Jeg er aldrig og bliver aldrig skønhedsopereret."

 

Den tidligere Spice Girl Mel B fløj alle bryllupsgæsterne til Egypten, da hun for anden gang sagde ja til Stephen Belafonte.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?Effektiv reklame - klik her