Logo

Mariah Carey

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mariah Carey viste også stolt sine bryster frem på den røde løber i Cannes i maj måned 09.


Mariah Carey og hendes kavalergang så blændende godt ud, da hun ankom til Cannes premiere på hendes nye film. Cannes er vant til at håndtere krukker af rang, men Mariah Carey slår dem alle. Den 39-årige sanglærke havde 15 folk med sig til filmbyen, inkl. fem bodyguards, stylist, dietist, massør og tre personlige assistenter, hvoraf den enes job består i at tørre divaens hænder med vådservietter, når hun har rørt ved noget, samt sørge for hendes kavalergang. Selv hendes hund Cha Cha har sin egen mercedes med chauffør. Mariah nægtede at tale, som hun ofte gør i dagevis for at spare på stemmen. Hotelsuiten skulle overplastres med Hello Kitty tema, den lille hvide killing, skal åbenbart til for at Mariah føler sig hjemme.
- Du ser smuk ud i dag, skal hendes assistent sige hver morgen, når Mariah vågner. Køleskabets indhold skal bestå af hvidvin, grønne oliven og mandler, og intet andet. Mariah er på diet og springer alle måltider over, bortset fra en lille håndfuld oliven/mandler i ny og næ. Det er den eneste måde hun kan tabe sig på, og samtidig drikke vin. Desuden skal Mariah have en liggestol i køkkenet, fordi hun ligger ned og spiser.
Mariahs følge optog en hel etage på hotellet, bl.a. et hotelværelse til stjernens garderobe. Tre overnatninger i Cannes kostede Mariah over 1.4 mio. kr., men det er småpenge for verdens mest sælgende sangerinde, som menes at være 1,2 mia. kr. værd. og kan tjene 8,5 mio. kr. for en times optræden. 23-05-09

 

Mariah Carey storsmilede til de 35.000 publikummer på plænen i Tivoli. 13-07-05

 


Mariah Carey her fotografet ved en koncert på Times Square i New York 2008.
Her optrådte en åleslank Mariah i en pink tubetop, men siden da har popdivaen taget cirka et kilo på per måned, og der er ikke meget tilbage af hendes eftertragtede figur.
Med svulmende barm og bredere hofter end ellers er hun nu blevet set på gåtur i Los Angeles, og derfor går spekulationerne i følge det tyske magasin Bild nu på, hvorvidt den 39-årige sangerinde er gravid.

 


Mariah Carey slentrer i Los Angeles. Se billedet: Er Mariah Carey gravid? Nye billeder får spekulationerne om en mulig graviditet hos den 39-årige popdiva til at spire. 17-05-09

 

 

Mariah Carey

 

Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kate HallDeltager i Dansk Melodi Grand Prix 2013 med sangen:’I’m Not Alone’
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?


Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?
Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?
Smæk insektet!