Logo

Katie Price

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Katie Price

Modellen Jordan - Katie Price fester løs på Ibiza for at glemme sin ulykkelige kærlighed - derfor har hun genoplivet sit alterego, Jordan. 23-06-09

 

Katie Price

Egentlig er 'Jordan' Katie Prices kunstnernavn, og et navn, som hun ikke har brugt længe. Hun vil hellere kaldes Katie Price. Men nu er navnet igen begyndt at dukke op - fordi den tidligere nøgenmodels opførsel på party-øen Ibiza tiltrækker en del opmærksomhed.

Nu har den 31-årige Katie/Jordan tilmed fået dækket sin tatovering på håndleddet - der forestillede eksmandens navn - med et stort fedt kryds. Katie skulle have fortalt venner: "Jeg vil vise, at Peter ikke længere er en del af mit liv." Ifølge psykolog Linda Papadopoulos er det Katies måde at bearbejde sorgen over sit forliste ægteskab. Ved at optræde så skandaløs som muligt, ved hjælp af sit alterego.

"Hun har aldrig elsket mig"

Katie fester løs med en masse modeller - blandt andet hendes ekskæreste Matt Peacock og den nye flirt, Anthony - og den lille flok får drukket en hel del champagne og cocktails i det spanske ferieparadis, skriver The Sun.

Eksmanden Peter Andre befinder sig på Cypern sammen med parrets børn - og han er chokeret over at se Katies alterego røre på sig igen. Han har tidligere udtalt, at de var tre mennesker i ægteskabet: Ham, Katie og Jordan.

Nu er Andre både bitter og ked af det. Han udtaler ifølge The Sun: "Jeg elsker stadig Katie. Men jeg tror ikke, hun nogensinde har elsket mig. Hvis man kommer sig over nogen på fem uger, så har man aldrig rigtig elsket dem!"

Katie Price

Som det kan ses, så er brystbomben allerede i gang med en ny fotoserie til sin kalender - men der blev også tid til en druktur.

 

Katie Price

Katie har det fint - Hun fortsætter: "Han ville jo skilles, og han fik det, som han ville have det. Hvad piver han så over nu? Han græder, og ja, det er måske meget naturligt. Men Katie har det fint," siger Amy Price, og hun kan ikke se noget forkert i, at hendes datter nyder livet som en single kvinde, i fulde drag.

 

Katie Price

Den forsmåede ægtemand Peter Andre mødtes med sine advokater for at diskutere skilsmisse fra konen Katie Price aka Jordan.

 

Katie Price
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her