Logo

Kate Hall

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

Deltager i Dansk Melodi Grand Prix 2013 med sangen:’I’m Not Alone’

Kate Hall er 29 år gammel. Hun blev tilbage i 2002 nummer tre i talentprogrammet ’Popstars’ på TV 2. Hun fik efterfølgende stor succes i Tyskland, hvor hun flyttede til.
Lars Halvor Jensen, Martin Larsson har skrevet sangen med hjælp fra Michelle Bell, Jakke Erixson, Oscar Holter og Simon Hermansen.

Artikel billede

Artikel billede

Kate Hall, der står på scenen til dansk Melodi Grand Prix 2013, har allerede vundet én fornem titel.

Sangerinden har boet syv år i Tyskland, og fredag aften blev hun hædret med en MIRA-Award for årets bedste tv-vært. En pris hun er meget stolt af.

- Det er en fantastisk følelse. Men det er ret syret, for jeg kunne jo slet ikke være der, fordi jeg er her, så jeg modtager den
med posten. Men det er dejlig. Det er en rigtig god uge, siger Kate Hall til bt.dk.

Stor tysk pris

Mira prisen er en stor, tysk pris for kommercielle tv-stationer og Kate Hall var altså nomineret for prisen som bedste tv-værtinde for programmet 'Die Hall of fame'. Prisen uddeles i ni forskellige kategorier, og det er en Jury, der bestemmer, hvem der løber med prisen.

Kate Hall deltog i 2002 i Popstars danske udgave men har i de sidste syv år boet i Belin hvor hun er gift og har tre børn.

- Jeg har lavet tysk fjernsyn i fem år, og jeg har haft mit eget show i to år. Det er et børneprogram, hvor vi giver børnene mulighed for at stå på en scene, uden at der er nogle dommere der bedømmer dem, fortæller hun.

Prisen er en god anerkendelse og betyder meget for Kate Hall.

- Det varmer mit hjerte, at folk kan lide det, jeg laver. Jeg er så heldig, at jeg kan leve af det, jeg elsker. Og at det så rammer folk lige i hjertet, det er jeg meget taknemmelig for. Nu håber jeg bare at danskerne kan lide det jeg laver, det vil være fantastisk, hvis jeg måtte komme til malmø.

En ny start

Efter Popstars i 2002 valgte Kate Hall at forlade Danmark og flytte til Berlin.

Artikel billede


-Jeg havde brug for en ny start og begynde helt forfra, siger Kate Hall, der forinden havde været kæreste med jetset-manden Peter Assenfeldt.

- Jeg havde fået et image, som jeg ikke synes var den pige, jeg var. Så jeg tænkte: Nu gør jeg det. Jeg tager af sted, siger hun og bor nu med manden Detlef Soost, som hun mødte på det tyske Popstars, og som hun har en datter med. Desuden har manden to børn fra et tidligere forhold.

- I dag er jeg godt gift, og jeg tænker ikke på fortiden mere. Vi har et dejligt liv i Tyskland, hvor mange af mine drømme er gået i opfyldelse. Men jeg elsker også at komme hjem til Danmark. Og det er en hjertesag for mig at komme tilbage og vise, hvem jeg er nu. For mig er det en stor ære og oplevelse at få lov at være med i grandprixet. Jeg er meget taknemmelig, siger hun.

.............................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?Effektiv reklame - klik her