Logo

Kamilla Walsøe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Morgenvært: Jeg er barn af oliekrisernes årti - født i 1973 - og opvokset i Århus. Det er også her, jeg blev uddannet journalist fra Danmarks journalisthøjskole (02).

Som helt lille drømte jeg om en karriere som punker. Senere blev den kulørte hanekam nedlagt uden nogensinde at være rejst på mit hoved. Der skulle nemlig være plads til en politi-efterforskerkasket, så jeg kunne komme ud med Rejseholdet og opklare store forbrydelser, forestillede jeg mig. Sporet endte et sted midt imellem. I journalistikken, og jeg kan ganske enkelt ikke forestille mig et større privilegium end at få lov til lov til at bruge sin nysgerrighed og undren - samtidig med at møde vidt forskellige mennesker og høre lige præcis deres historie.

Indtil videre har jeg haft fornøjelsen af at arbejde på så forskellige medier og arbejdspladser som Politiken (skrivende journalist), Eurowoman (redaktionschef) og TV 2 Nyhederne/NEWS (vært og livereporter).

Nu ringer mit vækkeur kl. 04.00. Jeg kan ikke love, at jeg springer ud af sengen hver dag, men når vi ses i fjernsynet klokken 06.30, vil sovemærkerne være erstattet af glæden over at kunne sige "Go morgen Danmark

Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilket køretøj vil du foretrække til bryllupskørsel?Afstemning
Hvordan vælger I tøj til jeres bryllup?


Afstemning
Hvordan vælger du tøj til en stor fest?

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken form for musik er bedst til festen?
Afstemning
Hvilket køretøj vil du helst køres i til din konfirmation?
Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!