Logo

Kamilla Walsøe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Morgenvært: Jeg er barn af oliekrisernes årti - født i 1973 - og opvokset i Århus. Det er også her, jeg blev uddannet journalist fra Danmarks journalisthøjskole (02).

Som helt lille drømte jeg om en karriere som punker. Senere blev den kulørte hanekam nedlagt uden nogensinde at være rejst på mit hoved. Der skulle nemlig være plads til en politi-efterforskerkasket, så jeg kunne komme ud med Rejseholdet og opklare store forbrydelser, forestillede jeg mig. Sporet endte et sted midt imellem. I journalistikken, og jeg kan ganske enkelt ikke forestille mig et større privilegium end at få lov til lov til at bruge sin nysgerrighed og undren - samtidig med at møde vidt forskellige mennesker og høre lige præcis deres historie.

Indtil videre har jeg haft fornøjelsen af at arbejde på så forskellige medier og arbejdspladser som Politiken (skrivende journalist), Eurowoman (redaktionschef) og TV 2 Nyhederne/NEWS (vært og livereporter).

Nu ringer mit vækkeur kl. 04.00. Jeg kan ikke love, at jeg springer ud af sengen hver dag, men når vi ses i fjernsynet klokken 06.30, vil sovemærkerne være erstattet af glæden over at kunne sige "Go morgen Danmark

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du planlagt stor fest i år?Effektiv reklame - klik her